Група SEVI пусна видео от официалното откриване на мото сезон 2017 в София.

На 01-ви април тази година бандата се качи на движещ се камион-сцена, за да предвожда шествието от близо 10.000 мотористи, които се бяха събрали на ежегодното откриване на мото сезона в столицата.

SEVI свириха в движение близо 40 минути, докато шествието се придвижи от Александър Невски до Бояна, където купона продължи с още музика и състезания. Музикантите участват в подобно събитие за втори път. През 2013-та година заснеха официалното видео към сингъла Speed UP,по време на ежегодното откриване на сезона. Песента се превърна в любима за много мотористи и саундтрак на редица последвали екстремни събития и видео клипове. Тази година SEVI избраха за фон на видеото, песен от новия си албум “The Battle Never Ends”,която според тях представя най-добре изживяната емоция.

“One Time Thing” е едно от най-динамичните парчета в албума, а името и посланието на текста напълно олицетворятват преживяването от подобно събитие” – казват от бандата

На 4-ти май SEVI заминават за кратко турне в Гърция, а след десетина дни ще ги видим и в Арена Армеец преди големите Europe.

Видеото на One Time Thing може да видите тук: