Skye Edwards и Ross Godfrey, основатели и 2/3 от култовите Morcheeba, издадоха чисто нов албум на 2-ри Септември 2016 и тръгват на световно турне по представянето му, което ще спре в София на 22 ноември в зала 3 на НДК.
Албумът, озаглавен с тяхните малки имена Skye & Ross, е микс от неподправен органичен трип хоп, блус, соул и e естествено продължение на емоциите и енергията натрупани от многобройните концерти, които двамата изнасят по цeлия свят в периoда 2013 – 2015г. Братът на Рос и продуцент на групата – Пол Годфри през последните години, решава да си вземе почивка от бандата и остава встрани от музикалната сцена, като по този начин дава път за ново музикално приключение на един от най-разпознаваемите женски гласове на планетата – този на Скай Едуардс и омагьосващите китарни рифове на Рос Годфри.

Българските фенове на трип хопа ще имат възможност да се насладят на новия албум на Skye & Ross от Моrcheeba в един зашеметяващ лайв, представящ новите парчета Light of Gold, How To Fly, Medicine и вечните класики Enjoy the Ride, Rome wasn’t build in a day, The Sea, Otherwise, Gimme Your Love и много други. Вратите на зала 3 на НДК ще отворят в 19.30часа.
Бандата ще е в състав:

Skye Edwards – вокали

Ross Godfrey – китара

Steve Gordon – бас китара

Rich Milner – клавири/пиано

Jaega Mckenna-Gordon – барабани

Robin Tombs – главен озвучител на групата

Peter Veness – мониторен инженер

 

Цени и места за продажба на билети:

45/50лв – Правостоящи пред сцена

60лв. Седящи места на балкони вляво и вдясно от сцената

Онлайн / Електронни Билети от Ticketportal.bg:


Стандартни Билети на касите на Билетен Център на НДК, както и в цяла България от бензиностанции OMV, к-ци Booktrading, магазини На Тъмно и Пикадили.

Билети Ранно Пиле: 40/45лв. само в магазин Яко / София, ул.Граф Игнатиев 43 – в безистена до Subway на Попа/