Музикантите от група Сленг започнаха 2017 с представянето на новото си видео към песента “Където си ти”. 
Това е вторият сингъл на бандата с участието на сегашния вокалист – Владо Михайлов. След кратко творческо затишие, групата зарадва своите почитатели с видеото към красивата балада и новината за предстоящите си планове. Музиката и аранжиментът на песента “Където си ти” са дело на Сленг, а текстът е на Владо Михайлов, който е и режисьор на видеото.

Главни герои в новото видео на група Сленг са актьорите Ирмена Чичикова и Стефан Щерев, които познаваме от многобройните им роли в театъра и киното. Продукцията, в заснемането на която се включват и приятели на бандата, е абстрактен разказ за непреходните ценности в живота и силата на човешкото съзнание.
Новият клип е предвестник на добри новини около Сленг. През февруари групата планира издаването на EP с няколко парчета на български и английски език. С него феновете ще могат да се настроят за предстоящия концерт през месец март, в който музикантите ще представят своята нова продукция, плюс добре познатите песни на Сленг още от годините на създаването им, когато фронтмен беше Дими.
В плановете на групата е също издаването на чисто нов албум през 2017.