През 2018-та рок легендата Smokie, едни от основателите на поп и глем рока, празнуват юбилей – 55 години на световната музикална сцена. На 8 февруари в ДКС Варна те ще отбележат своя рожден ден с грандиозен юбилеен и финален за България концерт.

Музикантите разкриват, че искат да споделят този значим момент с всички свои фенове. От днес всички билети за концерта във Варна са по 30 лева и ВИП 40 лева. Това е комплимент от Smokie към българската публика.

Остава само месец до голямото събитие, до концерта на годината. Една от най-обичаните рок групи на всички времена ще празнува рождения си ден във Варна. Организаторите споделят, че подготвят страхотна изненада за Smokie, в която ще участва цялата публика. Подробностите ще бъдат разкрити в деня на концерта. Подготовката за посрещането на групата като ВИП гост на град Варна вече започна.

Предстоят и още изненади около това голямо събитие, толкова емблематично за поколения наред. 55 години любов и сила, споделени на хиляди сцени по света с милиони хора, вдъхновени от изкуството на една рок легенда. До ден днешен Smokie издават нови албуми и вечни хитове. Кой не знае песента за Алис, която стопява и най-коравото мъжко сърце. Smokie носят духа на романтичната класика във време на студен модернизъм, когато всички имаме все повече нужда от любов. Да си споделим тази любов на 8.02 в ДКС Варна от 20ч.

Билети можете да намерите на касите на ДКС Варна, Фестивален и Конгресен Център, OMV, Office 1, Orange, На Тъмно, Usit Colours и онлайн на Ticketpro.bg.