Калифорнийските глем метъл шегаджии Steel Panther ще издадат своя шести албум, „On The Prowl“, на 24 февруари 2023 г.

Официалния музикален видеоклип към първия сингъл от албума, „Never Too Late (To Get Some Pussy Tonight)“, ще може да гледате след 17:00, а засега може да слушате песента тук:

В края на миналия месец певецът на Steel Panther Michael Starr говори пред подкаста „Everblack“ за връзката си с оригиналния басист на групата Lexxi Foxx, който напусна групата през юли 2021 г. „Току-що говорих с него днес“, каза Michael. „Той се справя добре, човече. Той направи точно това, което искаше. Създаде семейство. Живее в Чикаго. Той и жена му имат бебе. Значи Lexxi Foxx не е гей. Мислех, че е гей през цялото време .Толкова е странно.”

Starr продължи: „Купонът никога не спира. Това, че той не е на турне, не означава, че се забавлява по дяволите. И ни липсва. Липсва ми, по дяволите. И ние все още поддържаме връзка и говорим постоянно — просто поддържайте връзка един с друг. Искам да кажа, че бяхме заедно 27 години, 26 години и познаваме майките и татковците си и всичките си братовчеди. Знаем всичко един за друг. Така че наистина, Наистина е тъжно, че го няма в групата, но разбирам защо той прави това, което прави. И той беше едно от умните момчета – той спести всичките си пари. Аз не – аз все още живея при майка ми. Да вървим. “

През септември Steel Panther обявиха добавянето на Spyder като нов басист на групата.

Spyder е замествал Lexxi много пъти“, каза Стар пред „Everblack“. „Той е супер близък приятел на групата. Познаваме го от години. Всъщност [китаристът на Steel Panther] Satchel и аз бяхме във Van Halen трибют група за известно време, а Spyder беше басистът – имаме богата история с него… Той измина цяла Европа с нас и свърши страхотна работа.