Steve Vai се присъедини към Whitesnake на сцената в Hellfest в Clisson, Франция четвъртък, 23 юни) , за да изпълни класическата песен на групата “Still Of The Night“.

И тъй като наш екип присъства на фестивала, по-долу може да гледате ексклузивни кадри от това изпълнение. Очаквайте тонове снимки от сетовете на Vai, Whitesnake и другите артисти от фестивала в следващите дни.

Vai имаше кратък престой в Whitesnake преди повече от три десетилетия, след като свири в албума на групата от 1989 г. “Slip Of The Tongue“.

Coverdale обяви стъпването на Vai на сцената с думите “Once a snake – always a snake”. Последва и трогателна раздяла с френската публика:

“Slip Of The Tongue” беше трети пореден платинен запис на Whitesnake. Първоначално издаден през ноември 1989 г., той достигна 10-то място в класациите за албуми в Обединеното кралство и САЩ, до голяма степен благодарение на двата си топ 40 хита — „Fool For Your Loving“ и „The Deeper The Love“. Любимецът на феновете навърши 30 години през 2019 г. и Rhino отпразнува с няколко нови версии, включително колосален комплект със седем диска.