Най-големите хитове на двете банди ни чакат на 3 юли в “Маймунарника”!

Невероятните Светльо & The Legends и Контрол се качват не на виртуална, а на истинска сцена и то на открито в “Мамунарника” – в петък вечер, на 3 юли за супер концерт!

Очаква ни близо 3 часов пънк-купон, в който феновете ще чуят най-голУемите хитове на всяка от бандите. Първи на сцената ще стъпят легендарните Контрол, а след тях и другите легенди – Светльо & The Legends. Музиката ще се лее почти без прекъсване и в един момент, всички присъстващи, пеещи и свирещи – ще почувстват, че сякаш плуват “на три морета”, както се пее в най-новата песен на Светльо – “На три морета”.

Началото на концерта на 3 юли в “Маймунарника” е точно в 20:00 часа, затова музикантите най-сърдечно се обръщат към публиката с молба да дойде „Овреме“ така, че да не се получава струпване на входа! Особено в този “извънредно-коронен” момент.

Още повече, че купонът ще започва от входа – с мерене на температура на публиката и раздаване на ръкавици за еднократна употреба. Пак на входа ще се предлагат и екстри – като маски с логата на бандите и билети (ако все още има такива). Пуснатите в продажба билети отговарят на 50% от капацитета на клуба, според предписанията на властите, и точно толкова фенове ще бъдат допуснати на концерта. В тази връзка е добре да се знае, че близо 50% от билетите, вече са продадени! Така, че ако сметките с процентите са ви дошли в повече – не се ослушвайте, а тичайте за билети (съветват най-учтиво двете банди).

И за финал: останалите (50 %) от все още незакупени билети, можете да намерите и закупите от системата на Eventim.bg. Цената им е 25 лв. за билет (на предварителна продажба) и 30 лв. в деня на концерта (на входа).

Можете да се присъедините към събитието във Facebook, но все пак предпочитаме да ви видим на живо на 3 юли в “Маймунарника”!