Брилянтните шведски рокери The Hives, една от най-добрите лайв групи в света, са поредното попълнение в афиша на INmusic festival!

The Hives са основани през 1993 в шведското градче Fagersta и издават своя дебют Barely Legal четири години по-късно. С албуми като Veni Vidi Vicious (2000), Tyrannosaurus Hives (2004), The Black and White Album (2007) и Lex Hives (2012) печелят международно признание и са провъзгласени за една от най-атрактивните съвременни рок групи. Черно-белите сценични костюми са се превърнали в тяхна запазена марка, ще ги видим и на сцената в Загреб през лятото. 

Освен тях: The CureFoals, SuedeGarbageLPKurt Vile & The Violators, Frank Turner & The Sleeping Souls, Sofi TukkerSkindredPeter Bjorn and John and Zeal & Ardor. Предстои обявяването на още много артисти!

Фестивалът INmusic #14 ще се проведе на Острова на Младежта в езерото Jarun в Загреб от 24 юни до 26 юни 2019 г. Билети за фестивала и къмпинг се предлагат онлайн чрез официалния уебсайт inmusicfestival.com на цена от €67.