Както обещахме, ще заведем трима от Вас съвсем безплатно на този концерт. Третият билет намери своя притежател и това е…

Мария Везенкова

Честито! Ще се свържем с нея за да уточним подробностите.

 

Над 30 хита на легендите в нов аранжимент ще чуем на 7 април (петък) 2017 г., 20:00 ч. «Арена Армеец София»

На концерта в Арена Армеец ще се изявят двама от вокалистите на култовата банда – Младен Войчич – Тифа и Ален Исламович. Освен тях, на сцената ще излязат около 40 музиканти. Шумна брас секция, цигулков оркестър, състав с тамбури, мъжки хор от Белград, български и ромски певци ще станат част от незабравимия купон. Ще чуем над 30 любими хита на Биело Дугме, които ще бъдат изпълнени в нов аранжимент.

Горан Брегович, Младен Войчич и Ален Исламович ще разполагат със самостоятелни комфортни гримьорни, като във всяка трябва да има по едно огромно огледало. Брегович е поръчал също пресни сандвичи, плато със сирена, ядки и плодове. Освен това държи да опита първокласно уиски. За останалите певци и музиканти ще има разнообразие от сандвичи, фрешове и минерална вода.

Входовете на Арена Армеец в деня на концерта ще бъдат отворени в 18:30 ч. Няма да има подгряващи изпълнители, затова приканваме всички фенове да заемат местата си навреме. Малко след 20:00 ч. на сцената ще се качат Горан Брегович и компания, като шоуто им ще продължи около три часа с антракт.

Горан Брегович пристига у нас с полет от Париж в деня на концерта. По обяд у нас се очакват и двамата вокалисти на Биело Дугме, както и останалите участници в шоуто. Ограничени бройки билети за грандиозния концерт на балканските легенди на цени от 30 до 90 лв могат да бъдат закупени от касите на Тикетпро и Ивентим, както и на www.ticketpro.bg и www.eventim.bg

Входовете на залата ще бъдат отворени в 18:30 ч.