Tyler Joseph и Josh Dun работят по албума отдалечено, докато са в изолация.

Twenty One Pilots споделиха ново парче, наречено “Saturday”, трети сингъл от предстоящия им шести албум “Scaled And Icy“. Дуетът от Охайо започна да подготвя феновете още през януари с поредица от загадъчни снимки в Instagram.

Групата оповести и подробности по продължението на “Trench” от 2018 г. – то пристига на 21 май чрез Fueled By Ramen. В същия ден ще се бъде излъчен и “потапящ” лайв стрийм.

Записът от 11 песни е написан и до голяма степен продуциран от Tyler Joseph през последната година в домашното му студио, докато той е бил в изолация заради пандемията от коронавирус, а Josh Dun записва барабаните дистанционно от другия край на страната. „Scaled And Icy“ е „продукт на виртуални сесии от дълго разстояние и показва, че дуото влага в записите преобладаващите емоции на 2020 г. – безпокойство, самота, скука и съмнение“. Докато работи по проекта, групата възприема „по-шантав и смел подход към писането на песни“, което води до „колекция от песни, които те водят напред през неуспехите и се фокусират върху възможностите, които си струва да се помнят“.

Чуйте новото парче “Saturday” тук:

Twenty One Pilots: “Scaled And Icy

 1. Good Day
 2. Choker
 3. Shy Away
 4. The Outside
 5. Saturday
 6. Never Take It
 7. Mulberry Street
 8. Formidable
 9. Bounce Man
 10. No Chances
 11. Redecorate