С него супергрупата на България – Фондацията, ще сложи точка на турнето, което започна през лятото и вече представи в едни от големите градове на България.

Преди дни бандата, която обиколи почти целия свят с най-обичани български песен, се завърна от мини турне в Германия. То премина през Франкфурт, Мюнхен, Кьолн, Берлин и Щутгарт.

Заредени от срещите си с българите зад граница, легендарните Кирил Маричков, Дони, Иван Лечев, Славчо Николов и Венко Поромански ще зарадват и хилядите си фенове в София на 30 ноември.

Те ще отбележат подобаващо рождения ден на легендарната група Щурците, като поканят на сцената и останалите „щурци“ – Валди Тотев и Георги Марков. Това ще е първото събиране на Щурците на една сцена от 5 години насам, а всички тези култови музиканти на едно място обещават събитието да е наистина запомнящо се! 

„Фондацията празнува Щурците на 55 г.“ на 30 ноември в зала 1 на НДК е с начален час 20:00 ч., а билетите се продават с пълна сила в системата на Ticketportal, билетната каса на „Арена София“, билетен център в НДК, книжарници Booktarding, Office1superstore и бензиностанции OMV в цялата страна.