Нашите Jeremy? пуснаха втори сингъл от своя трети албум, “She”.

Изминаха 4 години от последната премиера на “Jeremy? II”, последните от тях бяха особено предизвикателни. През всички години от излизането на първия ни видео сингъл, последван от още три, издаването на първия ни албум, изминахме много път, буквално и преносно. Дали всичко това ни отведе някъде?“, споделя групата.

Видеото бе представено снощи на специално събитие в Stroeja. То е режисирано от Георги Манов и може да го гледате по-долу.

Jeremy? ще представят новия си албум в Зала 1 на НДК на 22 ноември. Tова е най-големият концерт на Jeremy? досега.

Групата работи с огромен екип за концепция, дизайн, сценография, светлинно шоу, разбира се звук и всеки детайл, за да осъществи визията си и за да поднесе нещо, което е наистина изключително. С тях на сцената ще излязат специални гости. Специални, не само заради приятелството и това, че са съмишленици, но и защото всеки един от тях се възхищават като артист, творец, изпълнител и личност.

“Защо е важно за нас да купите билети още сега? Защото това ще ни покаже, че и вие имате необходимост от подобно събитие, колкото и ние. И това ще ни дава криле, сила и смелост да се справим в следващите няколко месеца. Има да се случва толкова много!”