Simple Plan споделиха подробности за своя нов албум, озаглавен “Harder Than It Looks”, както и още един сингъл – “Wake Me Up (When This Nightmare’s Over)”.

Дългоочакваният нов албум на Simple Plan, “Harder Than It Looks”, ще излезе на 6 май 2022 г. Предварителни поръчки за албума, който включва предишни сингли „The Antidote“ и „Ruin My Life“, вече са достъпни тук.

Групата обяснява: „Ние сме невероятно развълнувани най-накрая да споделим тази новина с нашите фенове, които чакаха толкова търпеливо за този албум. Вложихме сърцата и душите си в тези нови песни и сме толкова горди с този запис. Повече от 20 години в нашата кариера, ние обичаме да сме в тази група повече от всякога и все още имаме същата страст за свирене на музика и писане на песни заедно, която изпитваме от първия ден. Направихме класически, типичен запис на Simple Plan, който нашите фенове ще харесат и беше невероятно да се върнем към нашите корени и да прегърнем това, което направи тази група специална за толкова много хора: забавни, закачливи, честни и емоционални песни, които ще направят да чувстваш се по-малко сам, ще докарат усмивка на лицето ти и ще ти дава надежда. Наистина нямаме търпение светът да чуе тези нови песни и да ги изсвирим на живо навсякъде”.

За много от нашите фенове и за нас това беше музиката“, казват те. „Силата и да лекува, утешава и да бъде спасителен пояс никога не е била по-голяма и по-необходима от сега. Наистина се надяваме, че тази песен ще означава много за нашите фенове и ще им помогне да се справят с трудните моменти, пред които всички сме изправени.

Ето и новото видео, “Wake Me Up (When This Nightmare’s Over)”

Simple Plan: Harder Than It Looks

1. Wake Me Up (When This Nightmare’s Over)
2. Ruin My Life (feat. Deryck Whibley)
3. The Antidote
4. A Million Pictures Of You
5. Anxiety
6. Congratulations
7. Iconic
8. Best Day Of My Life
9. Slow Motion
10. Two