Официалната програма по дни за Wrong Fest 2020 е вече налична. Тазгодишното издание на фестивала ще е в гр. Пловдив, а датите са 11 и 12 септември 2020.

В петъчния ден, веднага след отварянето на вратите ще можем да видим Jawhinge – софийски аудио проект, базиран в света на съвременната алтернативна електронна музика. След него на сцената ще излязат So Called Crew, които са може би най-добре установената съвременна рап формация. И вероятно са хората, които ще ти вземат парите в даскало ще ти изрецитират най-красивото стихотворение за чао.

След тях, в първия ден (11 септември), ще бъде Стругаре, чиито нов албум вероятно ще чуем за пръв път на живо. Стругаре, за тези, които не знаят, е от този тип артисти, които не остават публиката безразлична. Все по-рядко срещано качество.

В по-мрачните часове на деня на сцената ще видим Ic3peak, руското хорър-трап дуо, което преди повече от година в София направи истински фурор.

За край на първата вечер – ще видим истинската източноевропейска звезда Tommy Cash!

В съботния ден (12 септември) програмата е насочена към по-китарните жанрове. За начало ще чуем Stop The Schizo, а веднага след това на сцената ще се качат местните ТДК.

Repetitor от Сърбия ще са третата група за вечерта, което предвещава истински силно преживяване, заради силния заряд, който групата има и придава на публиката при живо изпълнение.

След тях в програмата са Molchat Doma, чиито песни се превърнаха в химн на цяло едно поколение живеещо в мрака и сивотата на по-големите градове.

За край на фестивала ще можем да чуем гръцките стоунър-рок герои 1000mods, които са може би най-популярната в световен мащаб балканска алтернативна група.Билети-дарения за Wrong Fest, можете да намерите тук: https://bilet.bg/bg/events/wrong-fest-2020/2020

Линк събитие: https://www.facebook.com/events/645266699545289/