Дългоочакваният им нов албум “After Laughter” ще излезе на 12 май

Бандата ще изпълни “Hard Times” на отворената сцена на Jimmy Kimmel Live! по ABC на 17 май
Бандата Paramore, част от лейбъла Fueled By Ramen, представи втори сингъл от предстоящия си пети студиен запис “After Laughter”. “Told You So” направи своята премиера в World Record на Zane Lowe. Групата наскоро се срещна с него, за Part 1 – обстойна и доста лична дискусия за разпалването на приятелства, за моментите, в които си на косъм да се откажеш, за депресията, и много, много други неща. “Told You So” вече е достъпна във всички дигитални платформи и е придружена от цветно ново видео, режисирано от Aaron Joseph и Zac Farro от Paramore. Клипът вече е достъпен ексклузивно в YouTube канала на Fueled By Ramen – hyperurl.co/8kpa8w. От днес, всеки който поръча предварително албума, ще получи незабавно новото парче, заедно с предишния сингъл “Hard Times”. Първият албум на Paramore за повече от четири години “After Laughter” ще излезе на 12 май.

Междувременно, видеото към “Hard Times” има над 17 милиона индивидуални преглеждания в YouTube само за една седмица. “Hard Times” привлече възторжено внимание към себе си, като SPIN обявиха сингъла за „частица типичен класически осемдесетарски поп…определено най-танцувалната песен, която са записвали.” “Paramore все още поддържат постоянния си блясък”, заявиха от Pitchfork, „усещаме че са не толкова праволинейна рок банда, а по-скоро променящо се кубче Рубик… “Hard Times” е преднамерена симулация на 80-те – ера на многообразен поп, в който рокът се преплита, и обратното.”. Billboard пък казаха: „”Hard Times” е заразителна, вдъхновена от Talking Heads песен, която звучи сякаш може да последва успеха на “Ain’t It Fun” в класацията Hot 100”.

Paramore ще отпразнуват издаването на “After Laughter” с мини концерт на открито по ABC в шоуто Jimmy Kimmel Live! на 17 май.
Албумът “After Laughter” ще бъде на музикалния пазар от 12 май от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.
Слушайте “Told You So” в Spotify: и в Apple Music

After Laughter Tracklist:
01. Hard Times
02. Rose-Colored Boy
03. Told You So
04. Forgiveness
05. Fake Happy
06. 26
07. Pool
08. Grudges
09. Caught in the Middle
10. Idle Worship
11. No Friend
12. Tell Me How