Енергичен рок-ен-рол пънк от Гърция очаква всички почитатели на тази музика на 16-ти март (четвъртък) 2017г. Солунските ветерани Voodoo Healers, стартират европейското си турне от София. Бандата ще се изяви на сцената на столичният клуб Live & Loud, ул. Позитано 8, събитието е от 21:00 ч., а съпортът ще бъде подсигурен от софийските рок машини Marauders Inc., ще има и специално подготвен за вечерта DJ сет от Turbojugend!

Турнето на гръцката банда ще премине през пловдивският клуб VOID, където ще поделят сцена с местната банда Пейчин Болт. Концертът в града под тепетата ще бъде на 17-ти март (петък) и е с начален час 22:00 ч.

Следващата спирка на пънк рок титаните от южната ни съседка е Велико Търново. Датата на концерта е 18 март (събота), а събитието ще е в Melon Live Music Club и е с начален час 22:30 ч.

Последна дата за България е 19 март (неделя), като бандата ще се изяви на варненска сцена заедно с легендите от Варна – A-Moral. Концертът ще се състои в клуб „Усмивка“ и е с начало 20:00 ч.