New Dawn” на Lek City Case вече има и свой видеоклип. Премиерата му е днес, 26 септември, в 11:00, в YouTube канала на бандата.

В началото на лятото Lek City Case представи официално една от първите си песни, “New Dawn“, но този път – с изцяло променен и изненадващ аранжимент. Петият сингъл на бандата е за силата, която човек притежава да обърне посоката на живота си, да се бори, за да намери и обикне себе си, според автора на текста и фронтмен на бандата, Иван Петков.

Идеята за новото видео е негова и на Иван Янков – барабанист на групата и визуализира част от омагьосаните кръгове, в които много от нас се лутат и нуждата от промяна. Отвореният финал на видеоклипа на New Dawn провокира много размисъл. В главния персонаж на видеото се превъплъщава нежната Виктория Гроздева, която макар и без сценичен опит, залепя зрителите към екрана с естественото си актьорско присъствие на фона на увеселителни паркове, нонстоп партита в Града на греха и съкрушителни самотни моменти у дома.

Шумнатa и забързана парти атмосфера е майсторски уловена от Иван Даскалов с камерата и дрон. С дрон кадри от високо участва и Тодор Стоянов-Raveo, близък приятел на бандата.  

Премиерата на видеото към песента New Dawn е на 26 септември, 11:00 ч. в канала им в YouTube.  

“New Dawn”:
Текст: Иван Петков
Музика и аранжимент: Lek City Case
С подкрепата на Национален фонд Култура

Lek City Case са: 

Иван Петков – вокал
Иван Енев – китара
Георги Кискинов – китара
Александър Георгиев – бас
Иван Янков – барабани
Aнгел Иванов – клавишни

Повече за бандата: Spotify, Bandcamp, Facebook, Instagram, YouTube.

***

Press & Management: Projector Plus