W.A.S.P. ще бъдат хедлайнери на втория ден на Varna Rock Fest 2019! Информацията е от официалния профил на групата във Facebook.

Запазете датите от 16 до 18 август за рок събитието на лято 2019 – Варна Рок Фест. Тридневният фестивал е на промо цена от 70лв. до 23 януари и обещава незабравимо рок преживяване с любими банди и новоизгряващи звезди на сцените на Порт Варна. 

През август 2019 Варна ще е столица на рока с тридневния фестивал Варна Рок Фест. Порт Варна ще събере класици и нови звезди на рока, като сред потвърдилите групи са Avantasia, Sonata Arctica, Drive Your Life, Krossfire, SEVI, Velian, победители от рок конкурсите на 2019 и много други.

Окончателният line-up ще бъде потвърден до края на февруари 2019. 

Очаква ни невероятно рок преживяване, което с неповторимия си стил извоюва свое запазено място в световната хард рок история – суперпроектът на Тобиас Замет, музикален експеримент между опера и мелодичния метъл – Avantasia. Групата ще разбива в България след турнето си Moonglow World Tour 2019, планирано за началото на лятото. 

Финландците от Sonata Arctica имат девет студийни албума зад гърба си, а сега им предстои вълнуващо европейско турне с акостиране и на порт Варна.

Освен големи, известни имена, Варна Рок 2019 ще има честта да представи и новооткрити звезди и нешлифовани диаманти, с обещаващо рок бъдеще, заслужили мястото си във фестивала с одобрението на публиката и представянето си в различни музикални конкурси и събития.

По време на първия ден от фестивала ще може да чуете победителите от конкурса на бар Rock n’ Rolla за млади рок групи – NEXT ROCK STAR. Третия ден на Варна Рок 2019 ще открият победителите от конкурса в гр. Добрич за ученическа рок група. 

Билети на касите на EasyPay и онлайн на EPAYGO.

Специални благодарности на Tuborg за не по-малко важното присъствие на фестивалната#бира#varnarockfest#varna2019