W.A.S.P. ще бъдат хедлайнери на втория ден на Varna Rock Fest 2019! Информацията е от официалния профил на групата във Facebook.

W.A.S.P will be looking forward to taking the stage at Varna Rock Fest 2019 on August 17th, in the city of Varna,…

Geplaatst door W.A.S.P. Nation (Official) op Donderdag 21 februari 2019

Запазете датите от 16 до 18 август за рок събитието на лято 2019 – Варна Рок Фест. Тридневният фестивал е на промо цена от 70лв. до 23 януари и обещава незабравимо рок преживяване с любими банди и новоизгряващи звезди на сцените на Порт Варна. 

През август 2019 Варна ще е столица на рока с тридневния фестивал Варна Рок Фест. Порт Варна ще събере класици и нови звезди на рока, като сред потвърдилите групи са Avantasia, Sonata Arctica, Drive Your Life, Krossfire, SEVI, Velian, победители от рок конкурсите на 2019 и много други.

Окончателният line-up ще бъде потвърден до края на февруари 2019. 

Очаква ни невероятно рок преживяване, което с неповторимия си стил извоюва свое запазено място в световната хард рок история – суперпроектът на Тобиас Замет, музикален експеримент между опера и мелодичния метъл – Avantasia. Групата ще разбива в България след турнето си Moonglow World Tour 2019, планирано за началото на лятото. 

Финландците от Sonata Arctica имат девет студийни албума зад гърба си, а сега им предстои вълнуващо европейско турне с акостиране и на порт Варна.

Освен големи, известни имена, Варна Рок 2019 ще има честта да представи и новооткрити звезди и нешлифовани диаманти, с обещаващо рок бъдеще, заслужили мястото си във фестивала с одобрението на публиката и представянето си в различни музикални конкурси и събития.

По време на първия ден от фестивала ще може да чуете победителите от конкурса на бар Rock n’ Rolla за млади рок групи – NEXT ROCK STAR. Третия ден на Варна Рок 2019 ще открият победителите от конкурса в гр. Добрич за ученическа рок група. 

Билети на касите на EasyPay и онлайн на EPAYGO.

Специални благодарности на Tuborg за не по-малко важното присъствие на фестивалната#бира#varnarockfest#varna2019