Датата е 4 ноември, зимата може и да е дошла, а може и въобще да не е тръгнала. Важното е, че на сцената на клуб *Mixtape 5* две любими български банди ще ни сгреят с танци, спомени и малко „уиски с фъстъци“. Wickeda ще ни припомнят в техен стил, че „животът е само миг във вечността“, а пънк-рок приятелите ни Pizza ще долетят директно от Варна за култов лайв в София!

Живите изпълнения на пънк-рок, рок-ска, ска-пънк дейците на България ще разтърсят подлеза и ще подарят на всички присъстващи ценители един незабравим лайв, който да ги зареди с цветни пънк-реге емоции за дългите сиви ноемврийски дни.

Wickeda ще ви завладеят с тяхната характерна жива енергия, която не може да бъде описана стилово по никакъв друг начин освен едноименно с Wickeda!

Морските представители Pizza идват за живо изпълнение в София изключително рядко и този път ще се включат в това емблематично събитие по покана на *Mixtape 5* почти ексклузивно за сезона.

На 4 ноември „ще стане тя една“, докато A-Side се изпълва със „спомениии“ за  ска, пънк, реге и фънк закачки и какво ли още не.

Вратите отварят точно в 21:00 часа.

Wickeda_ Pizza

Билетите са вече в продажба на цена от 8 лв. в мрежата на Eventim:

Каси: Пикадили, На тъмно, Usit colours, Технополис, Магазин Яко, OMV, Билетен център НДК, Арена Армеец; както и онлайн тук:

Препоръчва се предварително закупуване, защото количеството е ограничено и е на изчерпване.

Цената на билетите в деня на събитието и на вход ще е 10 лв. при останало налично количество.

Следете събититето на: https://www.facebook.com/events/550665361797950/

Подробности – в раздел “Календар“:

Wickeda / Pizza – 4 ноември 2016 – Mixtape 5