Wolfheart наTuomas Saukkonen идват в България за второто издание на Wolf Fest – Вълчата пътека.  Финландците ще вземат участие на първия фестивален ден (10.07.2020 г.)

Tuomas Saukkonen e ветеран на финландската метъл сцена и познат от групи като Dawn Of Solace, Before The Dawn, Black Sun Aeon, Bonegrinder, Routasielu, The Final Harvest и др. През 2012 г. той шокира музикалния свят, като се раздели с всичките си активни групи, за да се съсредоточи върху соловия си проект WOLFHEART.

През 2013 г. излиза и дебютният албум ”Winterborn”, който е записан изяло от Tuomas. Макар и да е доста критикуван от медиите, той достига 7-мо място в финландските класации.

На 10 април 2020 г. се очаква да излезе и петият дългосвирещ албум на WOLFHEART, който ще носи заглавието „Wolves of Karelia“

Рок фестивалът в Челопеч ще се състои на 10-ти и 11-ти юли 2020 г. в парк Корминеш и ще посрещне феновете с много нови изненади и емоции.

Wolfheart са последното име в афиша на Wolf Fest 2020!

Amorphis, Mayhem, Candlеmass,  Phil Campbell And The Bastard Sons, Grave Digger, The Agonist, Odd Crew, Urban Grey иDrive Your Life са другите потвърдени групи, които ще минат „Вълчата пътека“!

Билети за фестивала на цена от 70 лв. – двудневен и 40 лв. – еднодневен, можете да намерите на касите на Eventim и Изипей или на epaygo.bg и eTickets Mall. Грабнете ваучери и от Grabo.bg с включена безплатна бира.

За повече информация следете Facebook страницата на фестивала: –  https://www.facebook.com/wolffestchelopech/    

Facebook събитие: –  https://www.facebook.com/events/551129532379395/

Официален уебсайт –  www.wolfpath-rockfest.com    

Челопеч Рок Фест „Вълчата Пътека“ 2020 се организира със съдействието на община Челопеч.