Новите дати за пловдивското издание на най-големият алтернативен фестивал в България са 4 и 5 септември 2021. Преместването от първоначално предвидените дати в началото на юли се налага заради ограниченията на свободното пътуване в света, провокирани от Covid-19 пандемията, споделят организаторите:

“Остават по-малко от два месеца до планираното начало на Wrong Fest 2021 , което ни задължава да Ви дадем малко информация за плановете ни. За разлика от много организатори, които бързат да реализират събитията си на всяка цена, ние се опитваме да гледаме малко по-прагматично на ситуацията.

Като повечето американски банди, Gogol Bordello решиха да отложат всичките си участия на европейски фестивали за 2022 година, затова ще ги видим на 01.07.2022 г. Всички билети, закупени досега за Wrong Fest 2021, ще важат и за Wrong Fest 2022.

Ако следите ситуацията във Великобритания пък, ще знаете, че на Острова тепърва постепенно премахват някои от ограниченията. В момента много малко английски групи изгарят от желание да посетят България – една от държавите, която се справя най-трагично с пандемията от Covid-19 в световен мащаб (терминът 4ти в света напоследък придобива ново значение). За да опитаме да запазим голяма част от лайнъпа си през тази година и да осигурим спокойствие на публиката и изпълнителите, взехме решение да преместим Wrong Fest 2021 за началото на септември.

– Wrong Fest 2021 ще се проведе на 04-05 септември на две сцени до Гребната База в Пловдив.

– Целодневните билети за Wrong Fest 2020, както и даренията “2 в 1” ще важат за фестивала през 2021 година;

– Всички билети, закупени досега за Wrong Fest 2021, ще важат без презаверка и за Wrong Fest 2022

– Скоро ще обявим лайнъпа за Wrong Fest 2021 и ще пуснем отново двудневни и еднодневни билети

– През 2021 очаквайте още по-голямо разнообразие от събития, които ще допълнят фестивалното преживяване”