Има малко банди, които могат да бъдат наречени “квинтесенцията на едно алтернативно поколeние”. Това определение обаче важи на 100% за Американските пънк/ню-метъл/рап метъл/реге легенди Hed PE 

След великото им шоу през 2019 г. групата ще гостува за втори път в Пловдив, в Rock Bar Download на 18.11 (петък). За съпорт ще забият Psycho Village (AT) и Тоталштета (BG).

Ограничена бройка билети на предварителна продажба на цена 25 лв. можете да намерите в платформата Bilet.bg: https://www.bilet.bg/index.php?/bg/events/hed-pe-at-rock-bar-download/3517. В деня на концерта и на входа ще са на цена от 30 лв.

На следващия ден Hed PE ще са в София за концерт в Bar Singles, където освен Psycho Village ще можете да чуете и сръбската банда Iskaz, която вече няколко пъти е свирила в България по покана на Wrong Fest. Билети на цена от 30 лева може да откриете тук: https://bilet.bg/bg/cart/order/hed-pe-at-bar-singles/3516. В деня на концерта и на място ще са по 35.

В неделя, 20.11 турнето на Hed Pe продължава с концерт в Белград, където отново една от подгряващите групи ще бъде българската Тоталштета.