Анимационерите се завръщат на сцена с концерт в столичния клуб Терминал 1 на 15 май, сряда. Специални гости на събитието са Les Animaux Sauvages!

Вратите на клуба отварят в 21:00 ч., а концертната част стартира в 22:00 ч. Селекцията на музика преди и след живите изпълнения е поверена на Мартин Михайлов.

Анимационерите са от основателите на „Жълта музика“ и през годините се утвърждават като една от най-отличителните формации у нас. Нетрадиционните и култови текстове са тяхна емблема. В състава на бандата влизат титулярните Георги Згуров-Гурко (вокали), Николай Бекриев-Заека (китара), Цветан Методиев (синтезатори), както и Росен Ватев (барабани) и Петко Славов (бас).
Последната поява на групата е през 2016-та година, когато представят едноименния си албум „Animacionerite”, което прави редките им срещи с феновете изключително ценни.

Les Animaux Sauvages е проект на Насо Русков и Иво Стоядинов-Чарли от Babyface Clan и Сибила Серафим. Съвсем скоро те пуснаха и ново парче „Neon Makes Me Happy”. Насо Русков ще се качи на сцената и като гост-вокалист заедно с Анимационерите в изпълнение на „Костюми в стаята на славата“.

Билети за концерта на се разпространяват в мрежата на Eventim.bg на цени от 20 лв. на предварителна продажба и 25 лв. на самата дата и на място в клуба.
Организаторите напомнят, че всеки, закупил билет за отпадналия концерт на Gravity Co. на 03.04.2019 г. в клуб Терминал 1, ще може да присъства на 15.05.2019 г. без нужда от презаверка на билета.

Каси: щандовете на Eventim на ул. “6-ти септември”, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Orange.bg, Usit Colours, Билетен център НДК, Строежа, Български пощи, Вастелс България, Каса Арена Армеец, Технополис, Duende Travel София, книжарница „Бард“, книжарница „На спирката“, както и онлайн през сайта на компанията. Броят на билетите е ограничен, интересът към този момент е силен, поради което се препоръчва се предварителното им закупуване!

Събитието се осъществява с любезната подкрепа на Туборг.