Call To Arms & Angels“ е заглавието на дванадесетия студиен албум на прог бандата от Южен Лондон, Archive.

Двойният албум от 17 песни (троен LP), записан в RAK studios в Лондон, е насрочен за издаване в началото на 2022 г. Делукс изданията на албума включват и бонус саундтрак с нови инструментали, представени в документалния филм на групата Super 8, който ще придружава издаването на албума.

Продуциран от Archive и дългогодишен сътрудник Jérome Devoise, „Call To Arms & Angels“ е първият студиен албум на групата след “The ​​False Foundation” от 2016 г.

Говорейки за новия албум Darius Keeler казва: „Написването на нашия дванадесети студиен албум беше изключително време за групата. Писането на песните се превърна в разгръщащ се разказ, тъй като светът ставаше по-странен и по-тревожен всеки ден. Тъй като свободите на хората бяха изтласкани до ръба, страданията, причинени от Covid, и ужасните събития в САЩ, водени от Тръмп и възхода на дясното, всичко изглеждаше възможно. Размишленията върху тези времена у нас като артисти предизвикаха мрак и гняв, но и странен вид вдъхновение, което понякога беше обезпокоително. Това наистина ни накара да оценим силата на музиката и какви късметлии сме, че можем да изразим чувствата си по този начин. Изглежда, че има светлина в края на тунела, но винаги има сенки в тази светлина”.

Предварителни поръчки: тук.

ArchiveCall To Arms And Angels

CD1
1. Surrounded By Ghosts
2. Mr Daisy
3. Fear There And Everywhere
4. Numbers
5. Shouting Within
6. Daytime Coma
7. Head Heavy
8. Enemy
9. Every Single Day

CD2
1. Freedom
2. All That I Have
3. Frying Paint
4. We Are The Same
5. Alive
6. Everything’s Alright
7. The Crown
8. Gold