Arctic Monkeys подновяват своята концертна дейност с първи обявени дати, след последното им турне Tranquility Base Hotel & Casino, което приключи през 2019.

На 12 август 2022 Arctic Monkeys пристигат на Пристанище Бургас за своя първи концерт в България! 

Освен концертът в Бургас, групата обяви още няколко дати – на 9 и 10 август свирят в Турция, на 16 в Хърватия, на 18 – в Чехия. Очакват се и други дати в региона. Очаквайте подробности съвсем скоро!

Билетите влизат в продажба на 24 ноември 2021

Важно уточнение от организаторите Fest Team:

Здравейте, приятели,Благодарим за огромния интерес към събитието – ние също нямаме търпение да се срещнем с Arctic Monkeys

Имайте предвид, че ПРОДАЖБАТА на билети започва на 25.11.2021г. (сряда), като те ще се предлагат само и единствено на www.ticketstation.bg.

Ако откриете билети в портал, различен от www.ticketstation.bg ПРЕДИ 25.11.2021г., то това вероятно е опит за измама – не купувайте такива пропуски! С подобен билет вероятно няма да бъдете допуснат/а до зоната на събитието!

Ще споделим изрично с всички вас началото на продажбите

До скоро!

Update (23.11)

Приятели, Знаем, че очаквахте с нетърпение старта на продажбите на билетите за дългоочаквания концерт на Arctic Monkeys в Бургас утре. Тъй като 24 ноември е обявен за Ден на национален траур, продажбите ще стартират на 25.11.2021.Fest Team, Yalta Club, Ticketstation.bg, клуб Stroeja, Община Бургас и Пристанище Бургас изразяват своите съболезнования към близките на загиналите. Благодарим за разбирането.

Update (24.11)

Здравейте приятели, Новини от Прага, Пула и Истанбул – всички билети за концертите от турнето на Arctic Monkeys са продадени за броени минути след пускането им в продажба днес. По тази причина искаме да ви кажем следното: Билетите за концерта на Arctic Monkeys на Пристанище Бургас влизат в продажба утре, 25.11.2021, в 09:00 ч., само и единствено на www.ticketstation.bg; Цените на билетите ще бъдат между 88 и 120лв. за стандартен билет. Очаквайте и ограничено количество VIP билети на цена 200лв.; Поради очаквания голям интерес е възможно да получавате билетите на пощите си със забавяне – искаме да ви уверим, че всеки желаещ ще получи заявения билет, стига да е постъпило успешно плащане. И още нещо – за да избегнем злоупотреби, всеки от вас ще може да закупи не повече от 4 билета наведнъж. До утре!