Asking Alexandria споделиха две нови песни – “Psycho” и “Bad Blood”, включени в предстоящия им албум “Where Do We Go From Here?”, за чието издаване все още няма обявена дата.

Коментирайки “Psycho”, китаристът Ben Bruce каза: “Това е една от онези песни, в които се говори за моментите, в които се чувстваш като затворник в собствената си глава, пленник на собствените си пороци и падения. Може да се отнася за връзка, която не върви, или невъзможност да спреш с пиенето или наркотиците, или може би си заседнал на работа, която мразиш, и се бориш със себе си, чудейки се защо си все още там. Защо продължавам да правя тези неща? В крайна сметка, в края на деня всички се чувстваме малко луди… малко като психопати. Това е просто забавна песен, в която всички можем да се припознаем. В стилистично отношение се чудихме как да направим песен, която да звучи като от албума ‘Like A House On Fire’, но и като от ‘From Death To Destiny’. Така че в музикален аспект, от гледна точка на точка на писане, беше много приятно изживяване да слеем тези две ери на Asking Alexandria и да видим какво ще се получи.”

Asking Alexandria свирят на Hellfest във Франция този уикенд, преди да се отправят към САЩ за участия на няколко фестивала, включително Rock Fest в Уисконсин и Inkcarcerationв Охайо.