Често се говори за бъдещето на рок музиката и за това, кой ще продължи историята на любимата ни музика. За нас няма съмнения – една от най-ярките звезди на близкото бъдеще ще бъде Ayron Jones.

Великолепният китарист се прочу, след като издаде своя дългосвирещ албум, “Child of the State“, през 2021 г. Той обиколи света и отбеляза милиони стриймвания на сингли като „Take Me Away“ и „Mercy“.

Е, сега Jones добавя нова песен към микса. Той обяви в понеделник (22 август), че е готов да пусне нова песен, “Filthy” на 23 август отпразнува своя 36-ти рожден ден. Днес вече новата песен е факт, слушайте я тук:

В предишни разговори с Jones, рокаджията разказа за новата музика и своето понякога проблемно минало, включително истории за това, че майка му го е изоставила в ранна възраст. „Тези проблеми с изоставянето наистина оформиха живота ми“, каза Jones пред American Songwriter. „Трудно е да се обясни, когато нещо подобно ти се случи на толкова млада възраст. Не знаеш през какво преминаваш“.

Jones, чиято майка е била на 19 години, когато се е родил, е израснал без баща си и често е правил пари по нечестиви начини. Майка му се е борила с наркотична зависимост. По-късно една леля на Jones го взема да живее със семейството си. Именно там той открива силата на музиката. Той си спомня, че е чувал истории за него още на три години, залепен за телевизора, гледайки James Brown и пускайки своето „буги за малки деца“. Ходи редовно на църква и чува музиката там. Съпругът на леля му също е музикант, гастролиращ перкусионист. Той служи като баща в живота на Jones и демонстрира какво може да предложи една музикална кариера.