Б.Т.Р. изнесоха концерт на световно ниво, с висока класа и неподражаем стил.

Зала 1 на НДК се оказа тясна, не само за зрителите, но и за емоцията им. В публиката, предимно от млади хора, имаше малки деца, тийнейджъри и почитатели на бандата от 25 години.

Рокаджиите откриха концерта с втория, едноименен сингъл от албума Невидими стени и още при първите акорди, бяха бурно аплодирани. На десетата минута, зрителите бяха на крака и пееха песните, заедно с бандата, а на вълнуващите балади, имаше и танцуващи двойки.

Трудно е да се каже, дали Б.Т.Р. взриви публиката или публиката взриви Б.Т.Р. И за всички скептици – младата, българска публика или поне тази на Б.Т.Р. е прекрасна.

Илиян Диков направи изумително, соло изпълнение на барабани и беше бурно аплодиран през цялото време. Със същата сила, хората аплодираха и соловите изпълнения на китара на Славчо Николов и Иван Калфов, които демонстрираха и свирене на бас на четири ръце.

Публика утихна, като в катедрала, при акустичните изпълнения, първото от което беше на песента „Ела“ от новия албум, в акомпанимент на пиано – блестящият Ясен Велчев.

Момчетата изпълниха 26 песни от които 6 от новия албум „Невидими стени“.

След много аплодисменти и два биса, Б.Т.Р. закриха концерта с емблематичната си песен „Спасение“ и 7 изумителни музиканта – Наско Пенев, Славчо Николов, Иван Калфов, Илиян Диков, Ясен Велчев, Добромир Поликов и Антоний Георгиев се поклониха с благодарност и признание на хилядите в залата.

Концертът – Б.Т.Р. „Невидими стени“ 2018 е потвърждение, че освен собствен стил на рок сцената в България, Б.Т.Р. възпитаха и имат прекрасна, многобройна публика от миналото, настоящето и бъдещето.

Новият албум на Б.Т.Р. „Невидими стени“ е на музикалния пазар от днес, 30 март.

Албумът включва 10 песни, всички по музика и текст на Славчо Николов с изключение на въздействащия текст на Александър Петров към песента създадена за харизматичния актьор Христо Мутафчиев. Аранжиментите са на Б.Т.Р. Песните в албума : „Моята сила“, „Невидими стени“, „Легенда“, „Без сълзи“, „Ела“, „Подземните реки“, „Никога преди“, „Равносметка“ текст: Александър Петров, „Тези дни“, “Ела“ / акустична версия/

Вижте и нашата галерия.