Bad Wolves представиха още едно видео към парчето “Learn To Walk Again“. Песента е от последния албум на групата “N.A.T.I.O.N.”, който бе издаден от Eleven Seven Music през 2019.

Групата е съставена само от познати лица: вокал: Tommy Vext (ex-Divine Heresy, ex-Snot, ex-Westfield Massacre), ударни: John Boecklin (ex-DevilDriver), соло китара: Doc Coyle (ex-God Forbid), ритъм китара: Chris Cain (ex-Bury Your Dead, ex-For the Fallen Dreams) и бас: Kyle Konkiel (ex-In This Moment, ex-Scar the Martyr, Vimic). Менъджър им е небезизвестният Zoltan Bathory (Five Finger Death Punch).

Новото видео включва кадри от филма “The Retaliators”, в който участват музиканти от бандата. Филмър се очаква през 2021-ва, а в него ще можем да видим и други познати лица: Mötley Crüe, Five Finger Death Punch, Papa Roach и др. В саундтрака пък са взели участие Bad Wolves, Nothing More, Cory Marks и т.н.

Гледайте новото “Learn To Walk Again” тук:

Bad Wolves – “N.A.T.I.O.N.

  1. I’ll Be There
  2. No Messiah
  3. Learn to Walk Again
  4. Killing Me Slowly
  5. Better Off This Way
  6. Foe or Friend
  7. Sober
  8. Back in the Days
  9. The Consumerist
  10. Heaven So Heartless
  11. Crying Game
  12. L.A. Song

Patreon Exclusive Tracks

  1. Shanghai (B-Side from the N.A.T.I.O.N. Session)
  2. Heart-Shaped Box (Nirvana cover)
  3. Last Resort (Papa Roach cover)
  4. Video Games (Lana Del Rey cover)
  5. Everybody Wants to Rule the World (Tears for Fears cover)
  6. Take Me to Church (Hozier cover)
  7. Crawling (Linkin Park cover)
  8. Hollywood’s Bleeding (Post Malone cover)
  9. The Hills (The Weeknd cover)
  10. Look at Me Now (Chris Brown cover)
  11. Bitch Better Have My Money (Rihanna cover)
  12. Cry Me a River (Justin Timberlake cover)
  13. Hometown Glory (Adele cover)