На 19-ти ноември, петък, посрещаме магнетичната Белослава с първия й клубен концерт за този сезон – Beautiful Music For Beautiful People.

В ноемврийската вечер, ще се насладим на творчеството й от последните 22 години, през които Белослава е на музикалната сцена. Ще чуем както емблематичните й хитове „Между две луни“, „Слушай ме“, „Падам и не потъвам“, „Празен поглед“, „Всяка година по същото време“ и много други, така и песните от предстоящия й студиен албум “Дай ми време”, ”Моята музика” и ”I will be there for you”.

На сцената до нея ще се качат прекрасните музиканти Живко Петров, Росен Захариев, Антони Рикев и Димитър Семов.

Ще ви очакваме с усмивка и добро настроение, за да се насладим заедно на невероятния й кадифен глас!

Билети в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена 20 лева. На място в деня на концерта ще са 25 лева.

В съботната вечер, 20-ти ноември, Yavi ще оцвети сцената на клуба с пъстра банда и специални гости, представяйки авторска музика от началото на хилядолетието до най-новия му предстоящ сингъл.

Фънк, соул и поп ритми ще нагорещяват звуковите частици, преливайки в кадифени баладични пулсации.

Специалните гости, които ще се качат на сцената, за да изпълнят песни, писани от YAVI са Веси Бонева и Валерия Войкова. Веси Морова ще пее в дует  с Yavi, а Светлин Къслев ще свири на сакс. Музикалното събитие ще бъде открито от Мартен Роберто.

„Името на концерта Еndorfia е тясно свързано с моя песен, на име Ендорфини, която още не е издадена“, разказва Yavi. „Освен това знаем, че ендорфинът е така наречения „хормон на щастието“.

„Еndorfia“, е нещо в което искаме да потънем поне за час и половина, два, за да можем поне за малко да се откъснем от всички трудности и проблеми които са навън.“, допълва Yavi.

Не пропускайте музикалната феерия на 20-ти ноември: YAVI – ENDORFIA (The Concert)! Билети в мрежата на Eventim и партньорските каси на цена 10 лева. На място в деня на концерта ще са 15 лева.

19.11 – Beloslava Live | Beautiful Music For Beautiful People

20.11 – Yavi – Endorfia | The Concert