Блус дивата идва за втори концерт в София на 10 декември в Арена Армеец!

Beth Hart пусна този петък новия си албум “War In My Mind. Това е нейният тринадесети студиен албум след “Fire On The Floor” (2016) и колаборацията с Joe Bonamassa от 2018г. “Black Cofee”.

Във времена, когато други артисти прикриват недостатъци, отричат възрастта си и крият най-мрачните си тайни, Beth е един от музикантите, който в War in My Mind сваля картите на масата и ви кани да се разходите с нея в най-съкровените кътчета на душата й. Познаваме искреността на Beth и на нейния толкова интимен контакт с публиката, който българските й фенове преживяха на концерта й в София през 2018 г. Но за пореден път в “War In My Mind” Beth оголва душата си, паказва белезите си от рани, но и без да ни се извинява за това откровение.

„Сега аз съм най-открита и най-много себе си”, казва Beth Hart за своя албум. „Преминах през дълъг път на изцеление, и вече се чувствам комфортно с моите тъмни страни и с демоните си. Чувствам се еднакво добре с нещата, от които се срамувам, и с  нещата, с които се гордея”.

Видео към титулната песен на War In My Mind:

Целият албум може да чуете тук:

Beth е идол за ценителите на рока, блуса и фюжъна. Номинирана е за Грами и заради главозамайващия си тембър е избирана да споделя сцената с едни от най-големите виртуози на китарата Joe Bonamassa, Beff Beck и Slash. С последното си турне Fire On The Floor Beth пълни огромни зали в САЩ и Европа – като култовата Раймън Аудиториум в Нашвил и Ройал Албърт Хол. “Нещо изключително” писа Таймс за нея. Гардиан възхвалява нейните „дръзки, замислени и сърдити” изпълнения. А почитателите й казват „Аз не слушам Beth, а чувствам Beth”.

През 2018 г. Beth Hart гостува за първи път у нас и залата не успя да побере феновете й. Тази година тя се завръща, както обеща на българските си почитатели. Концертът й е организиран от компания BG Sound Stage и ще бъде на 10 декември в зала „Арена Армеец”.

Билетите са в продажба в системата на Иветим.