Новият албум на Biffy Clyro, “The Myth of the Happily Ever After” излиза днес, 22 октомври. Може да слушате целия албум по-долу.

Този албум е истинско пътешествие, сблъсък на всяка мисъл и емоция, които сме имали през последните осемнадесет месеца“, каза фронтменът Simon Neil за новия запис днес. „Имаше истинска сила в „A Celebration“, но в този запис ние прегръщаме уязвимостите да бъдеш в група и да бъдеш човек в тази изкривена епоха от живота ни. „Дори заглавието е полярната противоположност. Пита се, създаваме ли тези разкази в собствените си умове, за да осигурим известна сигурност, когато никой от нас не знае какво ни очаква в края на деня?

Когато загубите хора, които обичате дълбоко и които са били голяма част от живота ви, това може да ви накара да поставите под въпрос всяко едно нещо в собствения си живот. Подобно на много творчески хора, аз се боря с тъмните мисли. Ако сте така склонни, осъзнавате, че се взирате в тъмнината, но не искате да се поддадете. Тези моменти не спират. Както се казва в песента „Дяволът никога не си тръгва.“ Никога няма ден, в който да се събудите с мисълта: „Чувствам се страхотно, никога повече няма да ме пресече“.

Biffy Clyro “The Myth of the Happily Ever After

1. DumDum
2. A Hunger in Your Haunt
3. Denier
4. Separate Missions
5. Witch’s Cup
6. Holy Water
7. Errors in the History of God
8. Haru Urara
9. Unknown Male 01
10. Existed
11. Slurpy Slurpy Sleep Sleep