Днес стартира продажбата на билети за концерта на легендарния италиански изпълнител Ерос Рамацоти за предстоящия му концерт в Арена Армеец на 25 април 2023 на ticketstation.bg и eventim.bg.

Припомняме, че един от най-любимите световни артисти се завръща отново в България за концерт по покана на Fest Team като част от огромно световно турне по повод „Battito Infinito“ – новия албум на изпълнителя.

Различните категории билети, налични в платформите за продажба, включват стандартни седящи или правостоящи билети на цена от 66 до 140 лв. и два вида VIP билети за най-големите фенове на цени от 310 лв. с включени: седящо място пред сцената, бърз VIP достъп и ексклузивен достъп до мърчандайз продукти и 360 лв. с включени: седящо място централно пред сцената, ексклузивен мърчандайз продукт, специално за притежатели на билета и бърз VIP достъп.

За всички важни и актуални новини, следете събитието във Facebook: Eros Ramazzotti: Battito Infinito Tour – 25.04.2023, Sofia.

Информация за всички предстоящи събития на Fest Team може да намерите на festteam.bg, ticketstation.bg и в социалните мрежи.