Както знаете, Zakk Wylde и неговите Black Label Society се завръщат с нов албум – “Doom Crew Inc.” излиза на 26 ноември чрез eOne.

Wylde и неговата група – китаристът Dario Lorina, дългогодишният басист John “J.D.” Deservio и барабанистът Jeff Fabb записват албума в студиото на Zakk Black Vatican, като това е четвърти албум, записан в дома му. „Още от “Order of the Black“, ние правим всички “понички” с Black Label тук“, казва той гордо. „Ние ги правим, поставяме ги във фурната и след това ги опаковаме и изпращаме.“

Групата започва с близо 30 песни за албума, преди да ги намали до 12 -те, които ще се появят във финалната версия. Говорейки за създаването на диска, Wylde добави: „Ние включихме Dario още повече в солата, участвайки повече в това отношение. Наистина, това е албум с две китари, можете да ги чуете. Всяка група с двойни китари, от Allman Brothers до Judas Priest ги използва здраво – с хармонични линии, паралелни в унисон и размяна на сола. А концертите на живо, ние и двамата ще влезем в тълпата и ще покажем потенциала на песни като „Fire It Up“.

Предварителни поръчки / предварителни записвания са достъпни тук.

Междувременно продължава турнето “Doom Trooping Over North America” на Black Label Society с Obituary и Prong. Почти двумесечното пътуване стартира на 1 октомври в Сакраменто и ще приключи на 28 ноември в Албакърки. Групата предвижда и участия в най-големите европейски рок фестивали през лятото на 2022-ра. Вижте дати и получете повече информация за билетите тук.

Black Label Society: “Doom Crew Inc.

01. Set You Free
02. Destroy & Conquer
03. You Made Me Want To Live
04. Forever And A Day
05. End Of Days
06. Ruins
07. Forsaken
08. Love Reign Down
09. Gospel Of Lies
10. Shelter Me
11. Gather All My Sins
12. Farewell Ballad