Рокерите от Кентъки Black Stone Cherry ще издадат DVD/Blu-ray със живо изпълнение от миналия септември в емблематичната лондонска Royal Albert Hall. “Live From The Royal Albert Hall… Y’All” ще бъде пуснат на 24 юни чрез Mascot Label Group и е достъпен за предварителна поръчка сега.

Шоуто в Royal Albert Hall дойде в края на турнето на групата в Обединеното кралство в подкрепа на албума им “The Human Condition” от 2020 г. Първоначално обиколката беше планирана за октомври 2020 г., но беше отложена с една година поради пандемията.

Оглавявали сме „Уембли Арена“, оглавявали сме фестивали, но влизаш на това място и е различно“, казва фронтменът Chris Robertson. „Спомням си, че гледах кадри от Zeppelin тук, а сега ние сме тук.“

Честно казано, бях ужасен“, казва барабанистът John Fred Young. „Беше тежко да вървя там. Мислиш си колко страхотни изпълнители са свирили на това място. Престижът зад него. Ходенето на това място е просто спиращо дъха. Вървиш по тази сцена и си казваш, ние го направихме, и това е чувство, което ще ценя до края на живота си.

Групата пусна и първия клип от филма “Ringin’ In My Head“. Освен DVD/Blu-ray, “Live From The Royal Albert Hall… Y’All” ще бъде издаден на CD и на два двойни винилови варианта: черен и червен.

Black Stone Cherry: “Live From The Royal Albert Hall… Y’All”

1. Me and Mary Jane
2. Burnin’
3. Again
4. Yeah Man
5. In My Blood/Island Jam
6. Ringin’ In My Head
7. Like I Roll
8. Cheaper To Drink Alone
9. Hell and High Water
10. Soulcreek
11. Devil’s Queen
12. Drum Solo
13. Things My Father Said
14. In Love With The Pain
15. Blind Man
16. Blame It On The Boom Boom
17. White Trash Millionaire
18. Lonely Train
19. Peace Is Free