Те са (почти) на 20 години, а вече са със собствен авторски албум и победители в Голямото Rock Междучасие. Bloodrush е групата, която ще свири преди Bongzilla на 13.05, събота в клуб Live & Loud

Трите момчета ще дойдат чак от Добрич, определят се като метъл без ограничения и вече са свирили с 40 Days Later, A-Moral, Odd Crew, TDK, UPYR, както и на концерта в помощ на Mike Williams от Eyehategod и този в прослава на Lemmy Kilmister от Motörhead.

Чуйте албума им ‚No Man’s Land’ :

Билетите са само 200 билета и струват 20лв. Немалка част от тях вече са изкупени. Останалите могат да бъдат намерени в мрежата на ticketlogic: http://wrongevents.ticketlogic.bg/; www.bilet.bg/каси/ или The Wrong Bar в София.

Bongzilla са стоунър метъл група сформирана през 1995г. в Мадисон (САЩ) и както си личи от името, повечето от техните парчета са свързани с легализацията на марихуаната. Имат зад гъба си 4 студио албума и 6 ЕП-та. Музиката на BONGZILLA съдържа 100% комбинацията на свещенно-нечистивата есенция на stoner/sludge/doom фанатизма.

Току-що групата започна и европейското си турне, като първата им дата беше като хедлайнер за фестивала Roadburn и единствената група с два сета на Desertfest-а в Лондон.

За повече информация за концерта в София следете събитието в Facebookhttps://www.facebook.com/events/1878154629085730/