Panic! At The Disco престават да съществуват, тъй като Brendon Urie иска да отдели време, за да се съсредоточи върху семейството си

Лидерът на Panic! At The Disco Brendon Urie напуска групата след почти 20 години.

Споделяйки изявление в Instagram, Brendon казва, че е решил да прекрати пътуването си с P!ATD и вместо това да инвестира времето си и да се съсредоточи върху семейството си.

Можете да прочетете пълното изявление по-долу:

“Е, това беше адски трудно пътуване…

Израствайки във Вегас, никога не бих могъл да си представя къде ще ме отведе този живот. Толкова много места по целия свят и всички приятели, които създадохме по пътя.

Но понякога едно пътуване трябва да приключи, за да започне ново. Опитваме се да го запазим за себе си, въпреки че някои от вас може би са чували… Сара и аз очакваме бебе много скоро! Перспективата да бъда баща и да гледам как жена ми става майка е едновременно смиряваща и вълнуваща. Очаквам с нетърпение това следващо приключение.

Въпреки това, ще приключа тази глава от живота си и ще насоча вниманието и енергията си към семейството си и с това Panic! At The Disco вече няма да има.

Благодаря на всички ви за огромната подкрепа през годините. Седях тук, опитвайки се да измисля идеалния начин да кажа това и наистина не мога да опиша с думи колко много означава това за нас. Независимо дали сте тук от самото начало или тепърва ни намирате, за нас беше удоволствие не само да споделим сцената с толкова много талантливи хора, но и да споделим времето си с вас. Очаквам с нетърпение да видя всички в Европа и Обединеното кралство за едно последно турне заедно.

Обичам ви. Оценявам ви. Благодаря, че съществувате.

Brendon