Китаристът на Queen Brian May и певицата Kerry Ellis пуснаха видео към “Panic Attack 2021“, преработена версия на “It’s Gonna Be All Right – The Panic Attack Song” от албума на дуета от 2017 г. “Golden Days“.

„В края на 2020 г. имаше усещането, че може би сбогуването с тази година ще донесе облекчение от пандемията и сега ще започне нова ера на надежда“, казва Мей. „За съжаление, след много приглушено и ограничено празнуване на Коледа, Нова година дойде с осъзнаването, че състоянието на човечеството вероятно ще се влоши, преди да се подобри”.

С Кери осъзнахме, че The Panic Attack Song сега потенциално има съвсем ново значение за буквално милиони хора по света, които изпитват нарастващо чувство на паника“.

Ellis добавя: “Музиката е толкова мощна и е невероятно какво все още можете да създадете с толкова много ограничения. Надявам се, че тази песен и видео дава на хората толкова надежда и радост, колкото и на мен и Брайън, когато я направихме. Всички сме имали доста трудна година, но не забравяйте: „всичко ще бъде наред!

Новият вокал на Ellis за “Panic Attack 2021” е записан на лаптоп в нейната кухня, докато изпълненията са заснети на смартфон, преди да бъдат предадени на видео продуцента Simon Lupton, който в момента работи по поредицата на Queen The Greatest.