“Вълнуваме се да се върнем отново в България” – споделят Thievery Corporation, които нямат търпение да прекарат няколко дни в слънчева София.

Култовият американски проект се завръща в България в пълен състав и с чисто нов албум. Дългоочакваното събитие ще се проведе в Парка на Летище София,  тази събота – 2 юни.

Българската публика е една от първите в света, която има страхотната възможност да види шоуто на кралете на лаунджа, част от турнето по представянето на “Treasures from the Temple”, под открито юнско небе с декор от излитащи и кацащи самолети.

Пилотния сингъл “Voyage Libre” слушайте тук:

Преди появата на Thievery Corporation, сцената ще бъде завладяна от Иван Шопов и Авигея, които ще открият концертната нощ с извънземна смесица от електроника и български фолклор.

Музикалното оформление преди Иван Шопов и Авигея, и след Thievery Corporation, е поверено на Илко Михайлов (Unkle Billy).

Последни бройки билети могат да бъдат намерени в НДК, OMV, Booktrading, На Тъмно, както и в мрежата на Ticketportal.bg и онлайн директно от: http://bit.ly/ThieveryCorporationSofia2018

Билети ще могат да бъдат закупени на място, като цената на първите 100 ще бъде от 65 лева, след изчерпването им – 70 лева.

В продажба е и VIP пакет за концерта на цена от 120 лв., който дава право на приоритетен достъп, специален бадж за концерта, достъп до ВИП зоната, която ще е с директна видимост към сцената и отделен бар.

За да бъдат избегнати опашки и струпвания на входа, е препоръчително идването навреме.

Програма // Line up

21:00 – отваряне на врати
21:00 – 22:15 – Unkle Billy DJ set
22:15 – 23:15 – Ivan Shopov & AVIGEYA / АВИГЕЯ Live
23.30 – 01.00 – Thievery Corporation Live
01:00 – 03:00 – Unkle Billy DJ set

* Възможни са отклонения в програмата от 15/30 минути.
** Паркът и зоната на концерта ще останат отворени до пускането на първият метро влак.

Следете актуални подробности в страницата на събитието: https://www.facebook.com/events/189294721674848

Вратите на Парка на Летище София ще отворят в 21:00 часа, а входът за събитието ще бъде изграден в непосредствена близост до изхода/входа на метро станцията, спирката на автобуси 84 и 184, както и паркинга на Терминал 2.