В петък, 18-ти януари, стартират предварителните поръчки на албума в дигиталните платформи и на физически носител в онлайн магазин MusicMall.bg

Албумът излиза у нас на 1-ви март, 2019 г. от Анимато Мюзик/Universal Music Group

Световната суперзвезда Bryan Adams представя новия си албум “Shine A Light”, който излиза у нас във формати стандартно CD и стандартен винил и включва 12 нови песни.
Shine A Light” е заглавието на водещия сингъл от албума, който дебютира в дигиталните платформи на 17-ти януари. Песента е написана в съавторство с друга световна звезда – Ed Sheeran и е силно поп-рок начало на новия студиен проект.

“Срещнах Ed тази година в Дъблин по време на един от концертите му и установихме контакт. Един ден му изпратих припева на песен, която планирах да напиша и нарекох “Shine A Light”. Попитах го дали има интерес да си сътрудничим в работата по нея. Дни по-късно получих няколко стиха и ако бяхте чули само как ги изпълняваше….!”, споделя Bryan.

Изпълнителят не криe радостта си, че новият му албум ще бъде факт съвсем скоро и е щастлив от крайния резултат – 12 песни в поп, рок и R&B стил.

Албумът включва съвместно парче с американската поп звезда Jennifer Lopez – “That’s How Strong Our Love Is”. “Мечтаех да работя с Jennifer. Заедно гласовете ни звучат невероятно!”, разказва изпълнителят.

Bryan Adams е многократен носител на ГРАМИ както като певец, така и като автор на песни. “Shine A Light” е 14-ият студиен албум във впечатляващата му дискография.

Ето и едноименният първи сингъл:

Bryan Adams, ‘Shine a Light’ Track Listing
1. Shine A Light
2. “That’s How Strong Our Love Is” ft. Jennifer Lopez
3. “Part Friday Night, Part Sunday Morning”
4. “Driving Under the Influence Of Love”
5. “All or Nothing”
6. “No Time for Love”
7. “I Could Get Used to This”
8. “Talk to Me”
9. “The Last Night on Earth” (CD/cassette/digital) / “I Hear You Knockin'” (vinyl)
10. “Nobody’s Girl”
11. “Don’t Look Back”
12. “Whiskey in the Jar”