Kалифорнийските рокери Buckcherry ще издадат новия си албум “Hellbound” на 25 юни чрез Round Hill Records. Продължението към “Warpaint” от 2019 г. е записано миналата есен в Нешвил, Тенеси с продуцента и автор на песни Marti Frederiksen, работил и с Aerosmith, Def Leppard, Jonny Lang, Sheryl Crow и много други.

Китаристът на Buckcherry Stevie Dacanay (известен още като Stevie D.) разказва за “Hellbound“: “Работихме по този с Marti Frederiksen, който е като шестият член на Aerosmith. Така че усещането ще бъде малко също различно [в сравнение с предишните албуми на Buckcherry].

Направихме го за нула време“, продължава той. “С Josh [Todd, певецът на Buckcherry] бяхме под карантина и започнахме да пишем. И когато септември дойде, бяхме готови да започнем записите на албума. Песните бяха толкова завършени, че буквално ни отне по-малко от 10 дни, за да запишем цялото нещо.

Официалният музикален видеоклип към първия сингъл от диска “So Hott” може да видите по-долу. Клипът е режисиран от Kurtis “KasterTroy” Imel:

BuckcherryHellbound“:

01. 54321
02. So Hott
03. Hellbound
04. Gun
05. No More Lies
06. Here I Come
07. Junk
08. Wasting No More Time
09. The Way
10. Barricade