Buckcherry споделиха музикалното видео към техния кавър на класическия хит на Bryan AdamsSummer of ’69“.

Певецът Josh Todd и компания се отнасят към класическия рок химн с нужното благоговение, придържайки се към основния аранжимент и общото представяне на оригинала. Въпреки това, групата добавя по-твърд, по-глем метъл звук, повишавайки темпото и цялостната енергия на изпълнението.

Видеото към парчето включва предимно кадри на живо на Buckcherry, давайки на потенциалните посетители на концертите им представа какво да очакват. Турнето в САЩ продължава тази вечер (25 юли) в Лийсбърг, Вирджиния, и продължава до края на август. Оттам нататък Buckcherry ще си партнират със Skid Row за дълъг ко-хедлайнерски поход, който ще продължи до средата на декември.

Пускането на “Summer of ’69” като сингъл идва само дни след обявяването на Summer of ’99 Cruise, включващ отново събралите се Creed като хедлайнери. Buckcherry ще бъде сред другите изпълнители в състава, включително 3 Doors Down, Tonic, Fuel и др.

Buckcherry са на турне в подкрепа на последния си албум, Vol. 10, издаден в началото на юни. Кавърът на Bryan Adams е заключителното парче в албума, което може да бъде закупено на винил тук.

Buckcherry, “Vol. 10”

1. This And That
2. Good Time
3. Keep On Fighting
4. Turn It On
5. Feels Like Love
6. One And Only
7. Shine Your Light
8. Let’s Get Wild
9. With You
10. Pain
11. Summer of 69