Двете български групи бяха избрани за концерта на The Devil Wears Prada от мениджмънта на американската група за съпорт. Примпомняме, че метълкор формация The Devil Wears Prada идва за първи път в България за концерт в столичния клуб *Mixtape 5* на 26 юни 2017-а.

Билети можете да намерите в мрежата на  на ticketlogic : http://wrongevents.ticketlogic.bg/, www.bilet.bg/каси/ или в The Wrong Bar в София. Първите 50 Early Bird билета са разпродадени. До края на април билети могат да бъдат намерени за 25лв; от 1-ви май ще струват 30лв, а в деня на концерта и на място, билетите ще са по 35лв.

Ophan (О́фан, колело/кръговрат на латински) е експериментална метъл група от София официално създадена през 2011г. Музиката им се счита за близка до жанровете Progressive и Djent. Основната цел на групата е да се прави концептуална музика, следваща многослойна история, както и заснемането на филм в нейна подкрепа. Също така експериментаторите работят и по създаването на театрално изпълнение по време на концертите си. Участвали са в конкурса за участие на technical metal фестивала Euroblast, където държат челната позиция в класирането през цялото време, но накрая свърши трета. Съвсем скоро, в началото на април Ophan издадоха своето дебютно ЕР „The Wheel of Fortune”. То е изцяло концептуално и е част от голяма история, която групата ще издава поетапно, в продължение на 3 албума.

This Burning Day е алтернативна метълкор/джент група, сформирана в началото на 2011 г. в София. В звученето си групата черпи вдъхновение от ред популярни музикални жанрове. Основен градивен елемент в творчеството на групата са мелодичните и ритмични инструментали, върху които се преплитат тежки и лирични вокали, предаващи емоционално заредени и градивни послания. Текстовете рисуват картини или разказват истории, препращащи към интимно-личното и интровертното, но и засягащи теми с интерперсонална и онтологично-философска насоченост.

През март 2016 г.This Burning Day издават дебютното си EP, озаглавено “Elemental”, предшествано от видео продукциите към синглите „A Former Life” и “If You Feel The Same”.