Новите издания ще включват оригиналните албуми плюс редки и неиздавани досега записи

На 28 юли през Rhino албумите ще излязат на CD, LP и в дигитални версии
Дебютният албум на The Cars от 1978 става мултиплатинен, и след този успех групата продължава да издава платинени записи – “Candy-O” и “Panorama”, в които влизат незабравимите хитове “Let’s Go”, “It’s All I Can Do” и “Touch and Go”.
За първи път групата разширява класическите си албуми, за да създаде версии, съдържащи в себе си редки и неиздавани досега записи от звукозаписните сесии за всеки албум. Ric Ocasek, част от бандата, проследява процеса по ремастериране на записите за миналогодишния бокс сет “The Cars: The Elektra Years”, което осигурява невероятното качество на звука.
Разширените версии на “Candy-O” и “Panorama” ще излязат на 28 юли. Плочите ще бъдат запълнени с музика от три страни, а на четвъртата ще има гравюра. Освен това записът ще бъде достъпен дигитално и в платформи за слушане.
За епичния си втори албум The Cars отново се обединяват с продуцента, работил с Queen, Thomas Baker, за да запишат “Candy-O”. Албумът излиза през лятото на 1979 и се превръща в огромен хит, достигайки до 3 място в Billboard Album Chart и става четворно платинен в Щатите. Един от синглите – “Let’s Go”, става първата песен на бандата, влязла в топ 15 на класацията на Billboard за сингли.
“Candy-O: Expanded Edition” добавя седем бонус песни към единадесетте, включени в оригиналния албум. Сред най-вълнуващите са неиздаваните алтернативни ремикси на “Let’s Go” и “Lust For Kicks”, както и неиздаваната досега “They Won’t See You (The Northern Studios Version)”. Записките към албума са дело на David Wild и включват ново интервю с китариста Elliot Easton.
През лятото на 1980 The Cars се завръщат с “Panorama”, който се превръща в третия последователен платинен запис на групата и достига до 3 място в Billboard Album Chart. Албумът става любим на феновете, благодарение на песни като “Touch And Go”, “Up And Down” и “Gimme Some Slack”.
“Panorama: Expanded Edition” надгражда над десетте песни в оригиналния запис с четири бонус парчета. Те включват Б-страната “Don’t Go To Pieces” и неиздаваните “Shooting For You” и “Be My Baby”. Записките отново са дело на David Wild, а клавиристът Greg Hawkes също разказва спомените си.
Оригиналните членове на The Cars – Ric Ocasek, починалият Benjamin Orr, Elliot Easton, Greg Hawkes и David Robinson, записват шест албума заедно за Elektra Records и имат над 23 милиона продадени албума само в Щатите.
“Candy-O: Expanded Edition” и “Panorama: Expanded Edition” ще бъдат на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Траклист:
CANDY-O
1. “Let’s Go”
2. “Since I Held You”
3. “It’s All I Can Do”
4. “Double Life”
5. “Shoo Be Doo”
6. “Candy-O”
7. “Night Spots”
8. “You Can’t Hold On Too Long”
9. “Lust For Kicks”
10. “Got A Lot On My Head”
11. “Dangerous Type”
Бонус:
12. “Let’s Go” – Monitor Mix
13. “Candy-O” – Northern Studios Version
14. “Nights Spots” – Northern Studios Version
15. “Lust for Kicks” – Monitor Mix
16. “Dangerous Type” – Northern Studios Version
17. “They Won’t See You” – Northern Studios Version, Previously Unissued
18. “That’s It” – “Let’s Go” B-side

PANORAMA
1. “Panorama”
2. “Touch and Go”
3. “Gimme Some Slack”
4. “Don’t Tell Me No”
5. “Getting Through”
6. “Misfit Kid”
7. “Down Boys”
8. “You Wear Those Eyes”
9. “Running Up To You”
10. “Up and Down”
Бонус:
11. “Shooting For You” – Previously Unreleased
12. “Be My Baby” – Previously Unreleased
13. “The Edge” – Previously Unreleased
14. “Don’t Go To Pieces” – “Don’t Tell Me No” B-side