Един концерт от световна класа!

Събрани от съдбата, синергията между виртуозния китарист Charlie Hunter (Чарли Хънтър – 6, 7, 8 струнна китара) и  певицата Lucy Woodward (Луси Удуърд – глас) е несравнима! Една година след като са започнали да турират заедно, Charlie и Lucy осъзнават, че химията, която двамата имат на сцената е нещо специално! Затова и решават да запишат общ албум с всички песни които винаги са искали да запишат, но по една или друга причина не са имали време. Резултатът от тази идея се превръща в чудесния албум „Music! Music! Music!,”,  който блика от блус, соул, и фънк. Концепцията им е да се включат винтидж поп песни от 1895 до 1987 година. Репертоарът включва парчета като „Don‘t let me be misunderstood” на Animals, “Wishing Well” на Тerence Trent D’arby, както и такива на Nina Simone, Bessie Smith, и Blind Willie Johnson.

Български фенове на джаза, фънка и блуса със сигурност помнят името Charlie Hunter, уникалния музикант който комбинира баса и китарата в един и същи инструмент. Уменията му да вплита басови линии, мелодични пасажи и сола едновременно е уникално! През последните години Чарли работи с много разнообразни музиканти като R‘n’b иконата D‘Angelo, кандаската дива Celine Dion, и американския блусар John Mayer. След повече от 20 албума с инструментална музика, в които кръстосва много жанрове, Чарли решава че е време да направи колаборация с женски вокал. През своите близки приятели от Snarky Puppy Charlie се свързва с Lucy Woodward и останалото се подрежда от само себе си.

Lucy Woodward е родена в Лондон в музикално семейство, с майка оперна певица и баща композитор и диригент. Тя e приета в Mahnattan School of Music с джаз пеене. Надарена с невероятни гласови възможности и сценично присъствие, Lucy решава да напусне училището за да търси реализация в по-широк план. Съдбата я отвежда до последния етаж на сградата на Atlantic Records където я чака легендарния Ahmet Ertegun, една от най-важните фигури в развитието на модерната музика, най-вече блуса и джаза. Впечатлен от нейните гласови данни, той ѝ предлага договор, който Lucy с радост подписва на момента!

Lucy Woodward има издадени четири самостоятелни албума. След нейния Top 40 хит „Dumb Girls”, Lucy пренасочва интересите си към своята страст – блус, соул, и фънк. Между песните ѝ можем да чуем много колаборации с банди като Snarky Puppy и Josh Walker & The Dynamites.  Освен богата звукозаписна кариера, през годините тя пее с познатата в България банда Pink Martini, както и в бандата на неповторимия Rod Stewart. Той споделя в Twitter че Lucy ще им липсва много, докато е на турне с други проекти!

В компания на Charlie Hunter и Lucy Woodward, придружени от Ник дъ Браун на барабани, ни очаква един интимен и специален концерт. Под звуците на могъщото фънк трио, с непоклатимия груув на виртуозния китарист Charlie Hunter, ще се раздвижим и заредим с енергия.

Датата: 27.02.2020 г.

Мястото: Joy Station

Начало на концерта: 20:30 ч.


Билети:

Билети влизат в продажба на 8.1.2020 (сряда) тук: www.eventim.bg и ще се продават на специална промоционална цена от 25 лв. до 27.01.2020 г.; На редовна цена от 30 лв. до 26.02.2020 г.; На цена от 35 лв. в деня на събитието

Вратите се отварят в 19:00; Начало на концерта: 20:30

Повече информация за Charlie Hunter:

Facebook: https://www.facebook.com/charliehuntermusic/; Instagram @charliehunter67

Повече информация за Lucy Woodward:

Official Website: https://www.lucywoodward.com/

Facebook: https://www.facebook.com/lucywoodward/; Instagram @misslucywoodward