8 ноември 2019 (петък вечер) – 21:00 ч. – клуб *Mixtape 5* (Голяма зала), бул. „България“ 1, подлез „Галерия“

Надали има човек, присъствал на концерта на Chrysta Bell в София преди две години, който да не се развълнува от новината, че… да, „музата на режисьора Дейвид Линч“, известна още като „специален агент Тами Престън“в третия сезон на „Туин Пийкс“, идва отново у нас. Датата е 8 ноември (петък вечер), а мястото този път е Голямата зала на клуб *Mixtape 5*. Главните заподозрени в това чудесно дело сме същите като през 2017г., то се знае – радиофестивалът „Аларма Пънк Джаз“ на БНР (заедно със Sluchka и EpayGo).

Концертът е част от есенно-зимното европейско турне на Chrysta Bell “Time Never Dies” с песни от актуалния й албум “Feels Like Love”, който излезе в началото на април тази година. Разбира се, в програмата ще чуем и песни от предишния “We Dissolve”, както и по-ранни – от двата й съвместни албума с Дейвид Линч. А софийската дата е единствена за Балканите, ако не броим Атина.

Заедно с Chrysta Bell ще видим и чуем на сцената още Кристофър Смарт (басист и съавтор на песните от “We Dissolve” и “Feels Like Love”), барабаниста Джейсън Олтман, когото също познаваме от 2017, и – за първи път в България – Джон Санчес (китари).

Първите “early bird” билети на специална символична цена от 20 лв са само трийсет на брой и вече се намират онлайн в EpayGo, генерален спонсор на „Аларма Пънк Джаз“, както и на касите на EasyPay в цялата страна. https://epaygo.bg/2929004493

Събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/851680435202838

Специален поздрав от Криста Бел към българската публика: