Вече е юни! Може би още не сте настроени на концертна или почивна вълна, но е крайно време да планирате своята лятна програма, защото музикалният живот се завърна! Предлагаме Ви селекция от най-интересните концерти у нас за месец юни – събития, които не трябва да пропускате!

Imany (2 юни 2022, НДК – Зала 1)

Какво се получава, когато завладяващият дълбок глас на Imany и осем виолончела засвирят в унисон? Истинска любовна история, която публиката ще може да наблюдава на живо и у нас. Imany се завръща за концерт в България на 2 юни по покана на Fest Team за един магичен концерт в Зала 1 на НДК. 

Voodoo Cello е спектакъл, който обединява на една сцена осем виолончела и един глас, за да изпълнят заедно емблематични поп хитове. Без каквито и да било допълнителни специални ефекти, Imany сама преаранжира популярни песни като прави символичното си вуду заклинание върху осем виолончела. В нейния неподражаем стил, тя преобразява добре познати песни и ги представя по изцяло нов начин.

Билетите за концерта на Imany в Зала 1 на НДК влизат в продажба днес на www.ticketstation.bg и са на цени от 66 до 140 лв.