Вокалистът на Incubus Brandon Boyd гостува в новоиздадения кавър на Awolnation на иначе втръсналото на всички ни парче на немската хард рок група Scorpions от 1990 г. “Wind Of Change“.

Тази песен послужи като пословичен мост между немската и руската култури в ерата след Студената война – достатъчно, за да се появят слухове, че ЦРУ има пръст за написването на песента, която някои приемат като тънко забулена пропаганда. Самите членове на Scorpions обаче отхвърлят тези обвинения, заявявайки, че песента е вдъхновена от концерт, който правят в Москва през 1989 г., и топлата прегръдка, която получиха от публиката там.

Awolnation коментират песента, която включва и принос от Portugal. The Man: „Не можем да твърдим, че това е толкова добро, колкото оригинала на Scorpions, но с помощта на Portugal. The Man и Brandon Boyd, надявам се, че ви носи подобно оптимистично усещане, което песента ни вдъхна като дете, когато беше постоянно по MTV. Нямам търпение да споделя още от тези кавъри със специални гости с вас!