Фронтменът на Slipknot & Stone Sour Corey Taylor може да бъде чут в наскоро издадената версия на „Kids Against The Monsters“ на Hyro The Hero.

Тази песен е и заглавната песен към индивидуално издаден микстейп, който компилира различните изпълнени с гости сингли, които Hyro The Hero издаде през последните две години. Вече се предлага като EP във водещи доставчици на цифрови услуги.

Видео за гореспоменатия актуализиран сингъл също се появи онлайн – гледайте по-долу. Говорейки за това, Hyro The Hero коментира работата с Taylor: „Работата с Corey Taylor беше абсолютно невероятна. Когато за първи път го чух да пее думите на припева, който създадохме, ме побиха тръпки. „Kids Against The Monsters“ е за проблемите, с които се справяме от поколение на поколение. Това поколение се опитва да намери мир и да поправи минали грешки. Когато натиснете play и слушате моята музика, искам да усетите позитивността и любовта.”

Taylor също се включи, казвайки: „Винаги е хубаво да си сътрудничиш с нови таланти, особено когато си истински фен. Бях развълнуван да скоча на тази песен с Hyro The Hero. Той въплъщава това, което истинският художник трябва да прави: да те накара да почувстваш нещо. Тази песен е страхотно напомняне, че сме по-силни заедно, когато се изправим срещу нашите демони.”

Hyro The HeroKids Against The Monsters”:

01 – “Kids Against The Monsters” (feat. Corey Taylor of Slipknot)
02 – “FU 2” (feat. AJ Channer of Fire From The Gods)
03 – “We Believe” (feat. David Draiman of Disturbed)
04 – “Fight” (feat. Chad Gray of Mudvayne/Hellyeah)