DC Comics и Loma Vista Recordings обявиха “Dark Nights: Death Metal Soundtrack“. Изпълнителен продуцент на Tyler Bates (“Guardians Of The Galaxy”, “Watchmen”, “John Wick”), саундтракът ще излезе дигитално на 18 юни и физически на 16 юли.

Първи сингъл е “Forged By Neron” на Mastodon, слушайте го тук:

“Dark Nights: Death Metal Soundtrack”:

01. Mastodon – “Forged by Neron”
02. Chelsea Wolfe – “Diana”
03. Health, Tyler Bates – “Anti-Life (feat. Chino Moreno)”
04. Maria Brink, Tyler Bates – “Meet Me In Fire (feat. Andy Biersack)”
05. Grey Daze – “Anything, Anything”
06. Rise Against – “Broken Dreams, Inc.”
07. Manchester Orchestra – “Never Ending”
08. Denzel Curry, Playthatboizay – “Bad Luck”
09. Carach Angren – “Skull With a Forked Tongue”
10. Starcrawler – “Good Time Girl”
11. Gunship, Tyler Bates – “Berserker (feat. Dave Lombardo)”
12. Greg Puciato, Tyler Bates, Gil Sharone – “Now You’ve Really Done It”
13. Show Me The Body – “Stone Cold Earth”
14. Idles – “Sodium”
15. Soccer Mommy – “Kissing in the Rain”